Ervaring Cliënten

Wat anderen van de therapie vonden

 

'Arnold is een prettige en milde therapeut, die er tegelijkertijd niet voor terugschrikt je een spiegel voor te houden wanneer dat nodig is.

Hij geeft je ruimte om op een manier die bij jou past invulling te geven aan en keuzes te maken in je eigen proces. Maar laat je daarin zeker niet zwemmen.' 

Chantal 

 

'Ik ben na het verbreken van mijn relatie in contact gekomen met Arnold. Ik zag patronen in mijn leven en dacht bindingsangst te hebben ontwikkeld, waarmee ik aan de slag wilde. Al vrij snel kwamen we er achter dat mijn opgebouwde patronen en mechanismen resultaat zijn van het verbloemen van mijn onzekerheden, mijn angsten en voor het grootste deel terug te voeren zijn op mijn opvoeding, het gezin waarin ik ben opgegroeid, de relatie met mijn ouders, etc. 

'Nooit heb ik kritisch naar mezelf en mijn ouders durven kijken en de impact die dat op mijn zijn heeft gehad, tot nu. Nu -25 jaar later- zie ik ineens wat ik doe en waarom ik de dingen doe zoals ik ze doe. En vallen er nog dagelijks kwartjes rondom mijn gedrag. Ik ben in staat om mijn eigen schema’s te herkennen en ik ben in staat ze te veranderen. Voor het eerst heb ik het gevoel controle te hebben over mijn leven, zélf aan het stuur te staan. Ik heb een tweede kans gekregen op ‘leven’ en snap nu de spelregels van mezelf wél. 

Dankjewel voor alles, Arnold; jij hebt me ‘aangezet’.' 

Daniel van de W.

Contact

De praktijk is telefonisch bereikbaar

op dinsdag t/m donderdag en op afspraak.

Adres:

La Pazstraat 17

2622 BM Delft

Secretariaat: 015 2510236

Klik hier voor route

Registraties

LogoNBVH doorzichtig klein  logo rbcz.fw

 

logo vektis   SCAG

logo crkbo